Binnenlandse verhuizingen

Een verhuis is vaak een zeer stresserende gebeurtenis. Dus wanneer u goede zorgen voor uw verhuis belangrijk vindt, dan bent u bij ons aan het juiste adres! 
Voldoende verhuisdekens om alles te beschermen, de nodige montagematerialen en vakkundig en zorgzaam personeel zorgen ervoor dat uw verhuis tot in de puntjes afgewerkt wordt. Een volwaardig verhuisteam bestaat uit 4 personen, maar indien u zelf over een aantal helpers met draagkracht beschikt, passen wij ons aan naargelang het aantal helpende handen.

Vrachtwagens

Onze vrachtwagens hebben een inhoud van 55 m³. De vrachtwagens hebben luchtvering en zijn voorzien van een laadklep, bindkoorden en een hondertal kwaliteitsvolle verhuisdekens. Ze zijn tevens binnenin voorzien van een parketvloer. Bij heel grote verhuizingen kunnen wij ook camion-remorque voorzien waarvan de bakken onderling verwisseld kunnen worden.


Ladderliften
Indien u verhuist naar een appartement, dan is de kans groot dat u de binnenlift niet mag gebruiken. Ook als er zware spullen naar de bovenverdieping van uw nieuwe woning moeten, is het vaak praktischer om gebruik te maken van een ladderlift. Onze liften gaan van de 1e tot de 11e verdieping. Ze zijn verrijdbaar op eigen kracht zodat ze onder doorgangen (min. 2,5 m) kunnen gereden worden. Voor moeilijk bereikbare plaatsen, tuinen en binnenkoeren en zelfs binnenin gebouwen gebruiken wij elektrisch aangedreven stapelliften. Deze stapelliften kunnen dus mee in de vrachtwagen naar het buitenland voor appartementen tot de 4e verdieping.

Montage & demontage
Onze mensen zijn opgeleid om de meest voorkomende meubels te demonteren en monteren wanneer nodig. Ze zijn voorzien van moderne en professionele materialen om dit op een snelle en efficiënte manier uit te voeren.
Daarnaast werken wij op regelmatige basis voor bedrijven in designmeubilair, dus ook dat is voor onze mensen geen ongekend terrein. Droogkasten en wasmachines worden voor u ontkoppeld en opnieuw aangesloten op het nieuwe adres. Indien u dat wenst kunnen uw lichtarmaturen en lusters ook door ons worden opgehangen en aangesloten.

Piano's, kluizen en kunstwerken
Piano's, kluizen en bepaalde kunstwerken zijn soms vrij delicaat en uiteraard zwaar om te verhuizen. Team De Borger beschikt over de nodige know-how en ervaring om dit op de juiste plaats te krijgen.
Voor deze zware stukken hebben wij de nodige materialen om deze op een professionele manier te verhuizen.
Indien u dergelijke speciale stukken bezit, geeft u dit best op voorhand door, zodat onze mensen een kluistakel of pianokar meehebben op de verhuisdag.
Gaat het over een héél speciale luster of een delicaat groter kunstwerk, dan bekijken wij graag wat de beste manier is om dit veilig te verhuizen. Indien nodig wordt er een kist op maat gemaakt.

  

">