Kantoorverhuizingen

Archiefverhuizingen
Een archief verhuizen vraagt inzicht en organisatie. Uw archieven moeten immers volgens een welbepaalde planning en volgorde op de nieuwe locatie terechtkomen. Wij beschikken over de nodige ervaring en materialen om dergelijke werken uit te voeren.

Bibliotheekverhuizingen
Een bibliotheek verhuizen, daar begin je niet zomaar aan. Boeken dienen op de nieuwe locatie terug volgens genre en op de juiste volgorde geplaatst te worden. Het betekent een weloverwogen planning en organisatie en uiteraard het gebruik van de juiste materialen die een dergelijke verhuis verlichten.

Externe bedrijfsverhuizingen
Uw bedrijf barst uit zijn voegen en u dient te verhuizen naar een grotere locatie of u wilt reorganiseren en meerdere kantoren samenvoegen. Het gebouw dient gerenoveerd te worden en u dient tijdelijk naar containers of een ander gebouw te verhuizen of u dient intern een aantal veranderingen aan de kantoren te maken. Elk bedrijf krijgt hiermee vroeg of laat te maken en kan hierbij de hulp en ervaring van een degelijke verhuizer goed gebruiken. Aangezien we regelmatig voor een aantal partners nieuw kantoormeubilair leveren en monteren, hebben wij de nodige ervaring en uiteraard ook de nodige materialen om dit op een professionele manier te doen. Samen met u bekijken we de verhuis, werken een planning uit waarbij we onze ervaring en uw wensen overeenstemmen en maken vervolgens hiervan een draaiboek op. Zo kunnen we uw verhuis probleemloos en vlot laten verlopen.

Verhuis van bedrijfstoestellen, medische apparatuur, meettoestellen en andere labo-apparatuur

Ook hiervoor kunt u als bedrijf bij ons terecht. Dergelijke toestellen moeten met de hoogste zorg en met de nodige ervaring behandeld worden.