Stockage

Neem gerust een kijkje op onze DBOX Storage website

Meubels
U gaat een nieuwe vloer leggen en wilt uw meubels tijdelijk ergens onderbrengen, uw ouders zijn overleden en u weet nog niet wat u met de huisraad gaat doen. Of u trekt enkele jaartjes naar het buitenland en wilt ondertussen uw woning verhuren. In al deze gevallen hebt u nood aan een degelijke meubelbewaarplaats en bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen uw goederen bewaren van enkele dagen tot zelfs meerdere jaren. Hiervoor gebruiken wij houten bewaarcontainers van 10m³. Vanzelfsprekend worden uw meubels eerst stofvrij verpakt in dekens en plastic folie. Vraag gerust meer info via de offerte-link!

Archief
Als bedrijf dient u ongelooflijk veel papieren en dossiers jarenlang bij te houden, maar niet iedereen heeft voldoende plaats om dit ordelijk te bewaren. In ons magazijn in Zele hebben wij speciale archiefrekken voor mappen en dossiers. Zo worden ze veilig bewaard en blijven ze toegankelijk om te raadplegen. Wij hebben ook een vergaderruimte ter beschikking om eventueel rustig uw dossiers te komen bekijken.
Daarnaast is het ook mogelijk om voorraden bij ons te archiveren. Wij kunnen speciaal voor uw bedrijf de gewenste oppervlakte afmaken, zodat deze steeds apart kan afgesloten worden.

Voor dergelijke opslag maken wij meestal een aangepaste prijs op, aangezien dit afhankelijk is van de noden van uw bedrijf.