Verhuisliften

Een verhuislift is de ideale aanvulling op uw verhuisdag wanneer u verder zelf in de mogelijkheid bent om uw verhuis uit te voeren, maar die zware stukken niet naar boven krijgt. Bij een liftwerk zit steeds één liftman inbegrepen die de verhuislift opstelt en bedient. Er is dan wel voldoende hulp van de klant nodig om de meubels op de verhuislift te tillen.
Uiteraard is het steeds mogelijk om extra mankracht van ons te voorzien. Contacteer ons gerust voor meer info en de tarieven via het contactformulier.

Onze verhuisliften gaan van de 1e tot de 10e verdieping. Ze zijn verrijdbaar op eigen kracht zodat ze onder doorgangen (min. 2,5 m) kunnen gereden worden. Voor moeilijk bereikbare plaatsen, tuinen en binnenkoeren en zelfs binnenin gebouwen gebruiken wij elektrisch aangedreven stapelliften. Deze stapelliften steken we ter plaatse in elkaar en kunnen dus mee in de vrachtwagen naar het buitenland voor appartementen tot de 3e verdieping.

Verhuiskraan

Wanneer het stuk dat gelift moet worden te zwaar is (+ 300 kg) of wanneer er absoluut geen andere mogelijkheid is met een gewone verhuislift of stapellift, kan je bij ons beroep doen op een zwaar uitgeruste kraan om de goederen buiten te halen, desnoods over het dak van een huis of appartement heen.